dimarts, 10 de juliol del 2007

Projectes telemàtics


Els blocs són una eina fantàstica per a compartir recursos i experiències.
Penso que els projectes telemàtics són igualment útils i enriquidors a Primària, sobre tot, al 3r cicle.
Us recoman aquest llibre, editat per la UOC.

diumenge, 8 de juliol del 2007

L'estiu, bon temps per a la formació

Quan ja s'han acabat les classes i s'han enllestit les avaluacions i totes les altres feines relacionades amb el final de curs, comença un bon temps per a la formació.

L'estiu és llarg i dedicar una petita part de les vacances a adquirir nous coneixements és una idea molt recomanable. Si bé durant el curs hi ha l'oportunitat de participar en moltes activitats formatives (cursos, seminaris, grups de treball, jornades, etc.), la possibilitat de fer-ho d'una forma distesa, sense la pressió del dia a dia a l'escola o l'institut, fa que sovint la formació d'estiu sigui més profitosa.

La formació telemàtica afegeix encara un grau més de llibertat a les persones que la segueixen, sense perdre gens de qualitat.
Aquesta és l'opció que han triat un centenar de persones que, entre el 2 i el 13 de juliol, participen a l'Escola d'Estiu d'iEARN-Pangea.

Nova pràctica

Benvolguts alumnes, us demano per a la propera pràctica que cerceu, en la premsa digital, algun article referent a les relacions de l'àmbit laboral i hi penjeu l'enllaç.

Moltes gràcies

Nova lectura


Benvolguts alumnes,
Dins de la pràctica XXX de l'actual trimestre, us encarrego la lectura del llibre "El regal de la comunicació", del Dr. Sebastià Serrano.

Servei d'atenció ciutadana

Benvolguts alumnes, us vull informar de l'existència d'un servei d'atenció ciutadana de la generalitat de Catalunya, mitjançant el qual podreu adquirir publicacions específiques sobre les relacions dels àmbits laborals.

L'enllàç al servei és: http://www10.gencat.net/sac/AppJava/organisme_fitxa.jsp?codi=15176